Fødselsdags ballon fra eBay

Billige Lynet Mcqueen biler

Jeg har fortalt flere gange om Alvins forkærlighed for små figurer og biler. Det første han for alvor kastede sin kærlighed på, var en lille gul plast bil fra den første Mcqueen film. Han fik sådan en papbog med små tilhørende biler fra Netto af sine storebror, de har dem ofte og med flere forskellige temaer.

Billige Lynet Mcqueen biler

De biler er stadig nogle af favoritterne, og bogen har vi også gemt. Til trods for at der i flytningen var stor sortering, og næsten alle Alvins børnebøger blev solgt.

Jeg har købt én af de elskede metal biler fra Mcqueen fra ny, én siger jeg jer. Og det kan lynurtigt opsummers hvorfor; 129 kroner!!!!!! For én bil. Av av min pengepung siger jeg bare!!! Det var efter vi så den nye Biler 3, og Alvin blev helt vild med Jackson Storm. Jeg forbarmede mig, og synes at det var ok at han fik en ny en til samlingen. Bilerne er nemlig noget af det legetøj han tager frem igen og igen, og aldrig bliver træt af. Så han fik Jackson Storm, og moren rullede øjne da kortet blev kørt igennem.

Jeg gik derfor på eBay kort tid efter, for at se hvad der er af Biler dér – og jeg blev meget positivt overrasket.

Billige Lynet Mcqueen biler

Billige Lynet Mcqueen biler var der et væld af. Vi har købt en håndfuld, og dem du ser på billederne her er faktisk dem vi har modtaget. Jeg har taget billederne i mit nye eBay fotostudie, som jeg snarest laver et blogindlæg om.

Billige Lynet Mcqueen biler

Mange varianter

Der findes virkelig mange forskellige udgaver af de Billige Lynet Mcqueen biler på eBay. Også varianter som jeg ellers aldrig ville drømme om at lede efter, fx disse Darth Vader Bumle og Mcqueen til 55 kroner for dem begge. Eller Mcqueen som politibil eller Finn som security vagt. Du kan også “bare” vælge et komplet sæt med 14 biler til 56 kroner.

Billige Lynet Mcqueen biler

Vi er fortsat kæmpe fan af eBay herhjemme….næst har vi kig på Mcqueen i guld og sølv, og de nuttede asiatiske udgaver.

Vi har delt lidt tidligere fif fra eBay lige her og her. Et andet godt fif, ikke fra eBay men Amazon finder du lige her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags ballon fra eBay