Idé til sangskjuler i Freddie-style

Fødselsdags ballon fra eBay

I har sikkert set dem mange steder; de store fine balloner i flotte farver og både som bogstaver og tal. Vi plejer at have dem hvert år til Alvins fødselsdag; nemlig Fødselsdags ballon fra eBay.

Fødselsdags ballon fra eBay

De er bare så fine, og kan peppe ethvert morgenbord gevaldigt op. Se bare her og her.

Fødselsdags ballon fra eBay

 

Fødselsdags ballon fra eBay

Alvin har været syg på alle sine fødselsdage, søreme også sidste år, jubii. Men nu har han lige taget to gange sygdom i rap, før og efter jul – så det må være det for denne gang. Desværre er det lige gået op for mig, at jeg ikke har fået bestilt en seks års ballon, KRISE!!!! Når nu jeg kun bestiller fra eBay, får de nok svært ved at nå at være fremme inden d. 15. januar. Iiiih hvor er det irriterende!

Muligheder på eBay

Jeg har derfor kigget lidt rundt, og fandt så denne side hvor de sælger både helium og balloner. Og selvom ballonerne er billige, så kan de altså ikke hamle op med eBays priser. Se fx denne søde Mickey ballon til 15 kroner, som vi faktisk havde sidste år eller de her seriøst smukke marmor balloner til 16 kroner for 12 stk, ups jeg kom lige til at klikke dem hjem eller Kattedrengen balloner – OMG Alvin ville dåne af begejstring.

Der er virkelig et hav af muligheder, når man shopper på eBay. Der er mange der spørger, om det ikke er risikabelt, og om man får alle sine varer – og til det vil jeg sige, at ud af de flere hundrede handler jeg har lavet, er det ganske få jeg ikke har modtaget. Det der bekymrer mig mest er ærlig talt, at det er meget lidt miljøvenligt at bestille én stk folie ballon til min søns fødselsdag, fra den anden side af jorden…!

Du betaler ej heller næsten aldrig porto, da det er omkostningsfrit for kineserne at sende ud af landet. Derfor er det altså reelt nok, når der står at det er med fri fragt. Så kom bare i gang!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idé til sangskjuler i Freddie-style