Julebillede - nemt og hurtigt

Billige superhelte

Alvin har jo alle dage været vild med figurer af alle mulige slags – store, små, nuttede, seje og fra alle de elskede serier og film han følger med i. For eksempel var Hello Kitty et stort hit engang. Superhelte har været et tema han længe har gjort sig i, og nu fandt jeg nogle billige superhelte – endnu bedre!

billige superhelteSå da vi flyttede, tænkte jeg at han skulle have de sidste Marvel figurer til sin samling.

Desværre er flere af dem udgået herhjemme. Faktisk kunne jeg kun finde spiderman, Iron man og Hulk herhjemme – og dem har han allerede. BR kunne oplyse, at de ej heller kan bestilles hjem. Så var jeg sgu lidt på den…havde lige nået at love Alvin, at han ville få dem.

Så jeg måtte på nettet. Startede (selvfølgelig) på DBA, men der var intet at finde. Det er jo ellers her jeg ofte finder de rigtig gode kup til Alvin, men altså ikke denne gang…

Billige superhelte i udlandet

Kiggede så lidt ud i den store verden, men på eBay kunne det slet ikke svare sig…så tjekkede jeg Amazon.de (dvs amazon Tyskland) ud, og der fandt jeg dem! Hele banden endda, og til virkelig fordelagtige priser!

Lige her kan du fx finde Batman til bare 13 euro, Supermand til 14 euro (og han er billigere med udstyr end uden) eller hvad med jokeren? Der er altså mange varianter… Der er endvidere fri fragt hvis du bestiller for mere end 29 euro (ca 200kr). De sendes fra Tyskland, så der er ingen fare for at der ryger told oveni.

Alvin er vildt glade for sine, og skal nok have dem han mangler i fødselsdagsgave her om tre uger.

I var rigtig mange der spurgte hvor de billige superhelte var købt, så her er tippet givet videre:)

Indlægget er ikke spor inspireret, jeg synes bare det var værd at dele, når nu jeg selv havde ledt så længe. Håber I kan bruge tippet!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julebillede - nemt og hurtigt