Den lille prins broderi

Der er ikke så mange hjemmelavede julegaver under træerne fra mig i år – faktisk kun én eneste. Og det er ikke den der er i indlægget her, men samme modtager. Jeg laver nemlig altid noget til min far, bare en lille ting. Sidste år var et den lille Prins broderi på et indkøbsnet.

Den lille prins broderi

Forrige år var det hjemmesyede luffer. Ambitionerne er knap så høje i år, kan jeg roligt afsløre. Flytning og skilsmisse har fyldt det hele, og der har desværre intet overskud været til at sy noget.

Jeg elsker selv at modtage gaver, hvor der er lagt tid og kærlighed i. Så jeg håber at modtagerne synes det samme, når de får et stykke hjemmelavet kærlighed i gave af mig.

Men så kan jeg jo kigge tilbage på sidste års kreationer, og der var dette net. Jeg blev ret tilfreds med det endelige resultat, og synes at farve og materiale sammensætning blev ret god. Jeg har dig aldrig set min far bruge det, så det er jo ikke sikkert at han var enig, ha ha..!

Den lille prins broderi

Jeg valgte Den lille Prins, da jeg ved at det er bog min far holder meget af.

Inspiration på Pinterest

Broderiet fandt jeg mønsteret på min Pinterest lige her, egentlig var det et hama mønster, men det er nemt at bruge til broderi også.

Yderstoffet er en denim rest, foer et dynebetræk fra Jysk i elendig kvalitet (i hvert fald til at sove i) og strop fra et gardin købt på loppis engang. Så en god blanding af rester.

Jeg elsker at brodere, det er bare en ret langsommelig proces, og det gør at jeg ikke får gjort det så ofte. Det her Den lille Prins broderi var også et af de lidt større broderede projekter, da det er lavet i et lidt (for) stift materiale.

Du kan se mere af det jeg har broderet her (endda også til min far) og her til Alvins værelse.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar