Kære Julemand...

Billige Angry Birds – en oplagt gaveidé

Alvin er vild med figurer. I alle afskygninger. Det har altid været hans favorit ting at lege med. Sidste år var han mega glad for Angry Birds, så jeg gik på jagt efter nogle billige Angry Birds figurer.

Billige Angry Birds

Jeg tjekkede dem ud på flere danske hjemmesider, men blev hurtigt nærig (sådan er jeg jo, ha ha…). Så gjorde jeg som jeg altid gør – tjekkede EBay ud. Og så blev det hele lidt sjovere!

Her fik jeg en samlet flok af de elskede figurer for ca 30kr inkl forsendelse. Jeg skulle minimum give det samme for én figur herhjemme. Så er der altså noget at spare! Jeg har fundet nogle der ligner her, der er også en sjov udgave i Star Wars tema her.

Billige Angry BirdsBillige Angry Birds

Holdbarheden på de Billige Angry Birds figurer

De er lavet af massivt hårdt plastic, og har holdt rigtig godt. Der er skallet lidt farve af hist og pist, men virkelig minimalt ift at de har været brugt flittigt i et år nu.

De er blevet meget intensivt med, både i kamp, som børn til de større Angry Birds og som små amuletter i lommerne. Alvin har næsten altid en figur med i lommen.

Jeg har altså været ret godt tilfreds med kvaliteten af dem, det er ikke altid tilfældet på eBay – men disse kan jeg varmt anbefale!

Billige Angry Birds

Der skal selvfølgelig altid påregnes nogle ugers leveringstid. Men det er nærmest også eneste anke, når man får SÅ billige Angry Birds figurer!

Jeg har tidligere gjort gode køb på eBay, se bare denne skønne Olaf kjole og Elsa og Anne mini kunstværker – jeg er generelt bare rigtig glad for eBay!

Billederne er taget lige inden jul sidste år, da de var kommet ind af døren. Det er lidt ambivalent at se udsnit fra haven…det var nu et dejligt sted. Men jeg savner ikke den dårlige samvittighed, når den ikke blev holdt ordentligt;-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Julemand...