L’amourbox

Kære Julemand…

I dag har vi skrevet brev til julemanden. Det kunne vi lige nå, inden vi susede afsted til børnehave.

Brev til julemandenJeg har nemlig haft fridag, og var ude at aflevere de sidste gaver til Ønsketræet – pyha, det var dejligt at få ud af verden!

Jeg købte dette fine brevpapir i netto i starten af december, tiden har bare ikke lige været til at få det klaret. Julefred er en illusion i år – her er bare stress og uopfyldte gøremål, synes jeg…

Brev til julemandenBrev til julemanden

Det var nu ret hyggeligt. Og Alvin skulle skrive det hele selv. Som i det hele. Det tog jo ikke så lang tid, vel… Jeg skrev det på en post it, og han hakkede sig så igennem det, og lyste op hver gang han nåede til et bogstav han kendte. Han er simpelthen så klar til skole, som han næsten kan blive. Stor, dygtig, kvik og videbegærlig – han elsker bogstaver og den måde de kan kombineres på.

Brev til julemanden

Modtag svar når du sender brev til julemanden

Nu er det postet, og vi krydser fingre for at det når frem til ham inden juleaften. Jeg faldt (desværre først nu til aften) over denne artikel der fortæller, at alle børn der sender blev til julemanden modtager et svar. Hvis der altså er afsender adresse på… indsæt selv smiley der ruller med øjnene.

Jeg ved dog ikke om Post Nords besparelser også har ramt julemandens nisser?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L’amourbox