Daryl Dixon engel på pakken

L’amourbox

Indholdet er sponsoreret!

Jeg har fået (den store) fornøjelse at få lov at teste L´amourbox.

L´amourboxJeg synes selv, at jeg var et virklig oplagt valg til at være tester. Nu er det jo sådan, at jeg har reddet flere af mine veninder fra at lide den pine det ville være, ikke at erfare hvad et stykke elektronik designet til kvinder kan gøre for (sam)livet. Fx når de har haft fødseldag – jeg siger ikke at jeg har købt en stor fed mastodont med blodårer og klokkeværk på…men en sød lille fin (pink) én måske…?

Da jeg skulle giftes, hørte der sig en polterabend med. Det var en vidunderlig dag, solen skinnede og jeg havde på INGEN måde gættet hvad der skulle ske. Faktisk havde jeg gættet det så lidt, at jeg et øjeblik forinden havde vadet i g-streng ud i entreen (jeg var heldigvis stoppet med at amme, ha ha..!) ud til vores toilet. Tim vandrede op og ned af svalegangen med en skrigende Alvin, der nægtede at overgive sig til søvnen. Og in

d væltede det med glade damer der havde brunch med.

Dildoparty!

Vi spiste, tog afsted mod København, lavede aktiviteter derinde og endte hjemme i Malenes have. Her sad vi i bagende solskin, og fik strawberry daquries – og ind kom en dame med en kuffert fuld af sexlegetøj. Det var virkelig morsomt. Faktisk mest pga at Malene tilsidst synes der blev sagt “klitoris” liiige nok gange, dér midt i villa kvarteret, ha ha….!

Man må jo ikke være et utaknemmeligt skarn, men jeg har flere gange efter undret mig over at de ikke valgte noget lidt mere kreativt; fx håndlæsning, noget reelt kreativt eller andet – for sexlegetøj er jo lissom ikke så nyt og fremmed længere. Jeg kan i hvert fald gå så langt til at sige, at det der er i boksen fra L´amourbox er så lige tilpas hyggeligt og spændende, at det ikke støder nogen. Samt at det jeg fik med hjem fra polterabend (Yes Yes, der var et lille køb inklusive i arrangementet til damen der skulle giftes), var det samme som det vibrerende element i denne måneds lamourbox – hvor pudsigt er det lige!!

L´amourbox

Hvad er der så i L´amorbox?

Og så til indholdet i boxen!

Den indeholder en masse små ting. Prøver på glidecreme, julemandskondomer, et rødt strømpebånd og den store finale; en par-vibrator. Ja, det er (åbenbart) et ord. Der er kommet en ny lille feature i denne siden jeg fik min – nemlig lys! Så bliver man i tvivl om hvad der er op og ned på enten vibrator eller andet i afdelingen dér nede, så kan man lige lyse det op engang…! Der medfølger lader til den, så man slipper for trælse batterier.

De to prøver på glidecreme var vi ikke skide imponerede over. Det lugtede syntetisk og tørrede hurtigt ud. Da vi testede det på håndleddet;-)

Strømpebåndet er vist virkelig et one Size fits all, og må snart på…! Det er jo jul, for fanden.

Kondomerne røg altså videre til min nisseven; de gør ikke så meget gavn herhjemme. Men de var sjovt pakket ind, med en kæk tekst henover Santa’s coming…!

Alt i alt indeholder boxen værdier for 799 kr, men koster kun 200kr! Det er sgu da i orden.

L´amourbox modtages hveranden måned, og indholdet matcher et par – eksperterne her var begejstrede, og synes at det er en virkelig sjov og god idé!

Så mangler du den sidste julegave, så kan vi anbefale L’amourbox!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daryl Dixon engel på pakken