Vi mangler de sidste gaver til ønsketræet!

Momsterjul / / låge nr 18

På Momster udgives der hver dag i december et juleindlæg, momsterjul – i dag er det min tur.

Momsterjul

Momsterjul

Jeg er sædvanligvis en stor juleentutiast, det kan du læse mere om lige her, men i år har jeg haft meget vanskeligt ved at finde den ægte julestemning frem. Det lykkes bare ikke rigtigt. Til trods for det fik jeg foreslået at vi lavede momsterjul, og så må jeg jo også hellere bidrage;-)

Jeg tror at det skyldes det seneste års strabadser med skilsmisse, flytning og hvad der er fulgt med i kølvandet på dette. Det har bare ikke været for sjov….hvis jeg kunne slette 2017 fra min harddisk, så ville jeg gøre det, tror jeg.

Så kære venner, jer der kender mig i virkeligheden, I vil nok ikke tro det – men kunne jeg aflyse julen for i år, så havde jeg sgu nok gjort det… Men det kan man ikke, og der er én på matriklen der mere end glæder sig! Og for ham kan jeg gøre alt. Også fake en julestemning.

Momsterjul

Adventsgaver

Der er heldigvis noget der kan løfte humøret; materiel lykke! På den front har jeg sørget for at jeg ikke bliver forbigået. Jeg har som sædvanlig afholdt IG adventsloppe, og det er igen i år en stor succes. Idéen om at sætte forbruget ned og købe genbrug bliver jeg aldrig træt af. I år har jeg igen byttet med søde kreative Laila, som jeg kender fra IG (derinde hedder hun myowninstaworld, tjek hende ud!) som jeg har mødtes med flere gange til TWD arrangemenet et og søreme også part to. Derudover er jeg heldig også at bytte med Nanna, som har sendt mig uforskammede lækre gaver – jeg håber at det er rester fra alle de goodiebags hun har modtaget, ha ha, så kan jeg nyde dem med god samvittighed.

Tim har også foræret mig fine gaver. Det har han faktisk altid været god til. Og i år har jeg også lavet til ham – tjek ved dygtig kæreste.

Juletræ – med og uden stjerne

Vi plejer altid at have et stort og flot juletræ – her kan du læse hvordan jeg sidste år revnede bukserne af bar begejstring, da vi skulle ud at hente træet. I år blev det et noget mindre et af slagsen, og det var “bare” Alvin og mig der hentede det. Det var en rigtig dejlig tur, men samtidigt føltes alt omkring det helt forkert. Jeg bar det alene ud i bilen, vi baksede med den skide juletræsfod, hvor vandet bliver ved med at sive fra, vi pyntede det selv op, og Tim var der ikke til at komme med små sarkastiske kommentarer, når jeg skulle fotografere Alvin og pynten i alle mulige vinkler.

momsterjul

Stjernen vi købte sidste år er desuden alt for tung til vores lille træ. Så det har ingen fået…

Intet er som det plejer, og det er nok dét jeg synes er det sværeste…de traditioner vi havde skabt, og den ramme og sikkerhed der sidste år definerede mit liv – det er væk. Erstattet af noget andet, noget der også er godt og rart – men ikke det samme. Det synes jeg er svært.

Jul skal det dog nok blive alligevel. I morgen skal vi skrive brev til julemanden, lave de sidste julegaver, pakke dem ind og nyde at lige om lidt kan vi skrue ned for tempoet. Jeg skal bare lige igennem en døgnvagt og en 14-timers vagt, så kan jeg læne mig tilbage og glæde mig til and og flæskesteg. For de to ting er de samme i år. Og selskabet er det samme; Tims dejlige familie – som jo også er min familie. Og gudskelov for det.

momsterjul

Så det er nok ikke så meget glæde og positivt julestøv jeg kan sprede på denne 18. december-dag i momsterjul – men faktisk er jeg sikker på at det hele nok skal gå alligevel… For hvis man har hinanden, kan man vel klare alt? Og det er vel dét julen i virkeligheden handler om?

Glædelig jul <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi mangler de sidste gaver til ønsketræet!