Status på Ønsketræet i Frederikssund

Det kunne næsten ikke være bedre! Ønsketræet for i år blev taget vanvittig godt imod! Ønsketræet i Frederikssund er måske allerede ved at blive en tradition? Det håber jeg i hvert fald.

Ønsketræet i Frederikssund

Jeg hang ønskerne op på det fine træ ved Vandkunsten, og inden jeg var færdig med at hænge op, var de første allerede pillet ned. Alvin og hans ven Nemo hjalp også med at sætte ønsker op…

Ønsketræet i Frederikssund

Ønsketræet i Frederikssund

Ønsketræet i Frederikssund

64 magiske ønsker

I år er der 64 ønsker til udsatte børn. Børn der af den ene eller den anden årsag bor på en døgninstitution. Børn der ikke får en jul som dine og mine børn. Børn som har brug for lidt ekstra, især her i julen. Det kan Ønsketræet i Frederikssund forhåbentlig være med til!

Pakkerne er igen i år afleveret hos boghandler Peter der har til huse i Tinghøj Boghandel i gågaden – det er væltet ind med pakker hos ham. Så det første læs er allerede hentet hjem, og nu starter den udfordrende del; nemlig koordineringen.

Det sidste ønske pillede jeg selv af træet i mandags, det vil min far nemlig gerne købe.

Så jeg siger – indtil videre – tak for den store opbakning igen i år, Frederikssund!

Læs mere om ønsketræet her og her

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar