Unika julepynt

Større julefan end mig skal du lede længe efter!

Jeg hilser julemusik velkommen allerede i september, samler ind til pakkekalendere hele året og kan gå i ekstase over det helt rigtige stykke julepynt.

Unika julepynt

Som fx disse sjove og finurlige figurer.

Unika julepynt

Det sjove par fik en noget blandet modtagelse på min Instagram profil, flere synes at de var decideret grimme. Bevares. De er måske ikke det smukkeste par i verden, men hvad de mangler i good looks indhenter de på charmen.

Unika julepynt

Jeg købte dem i en souvenir shop i Budapest . De har et væld af sjove og ret fine figurer i de shops, synes jeg. Der er ingen tvivl om at de er håndlavet. Og det er jo noget jeg sjældent kan modstå. Godt gedigent håndværk er virkelig noget der taler til mit krea-elskende hjerte. Og særligt når det så ovenikøbet er unika julepynt.

De kostede 3500 ungarske hufs, hvilket svarer til ca 75kr – altså pr stk. Men jeg ved at de vil stå fremme til jul hvert år herhjemme fremover, og at jeg vil glæde mig over deres lidt skøre og søde udseende. Og selvfølgelig mindes den dejlige tur Tim og jeg havde til den smukke by.

Kan du lide dem?

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar