Verdens flotteste Asti!

Nu tør jeg godt at sige det højt…

Det har ellers taget noget tid.

Den her proces med skilsmisse er uden tvivl det allerhårdeste jeg i mit voksenliv har prøvet!

parterapi Frederikssund

Og hvem havde set det komme? Ikke mig i hvert fald. Men lige pludselig en dag i august, tænkte jeg ?Nej, dét her – det er ikke sådan det skal være?. Og så startede en ny del på vores lange skilsmisse rejse. En rejse mod at genvinde det tabte, og turde tro på at der er lys for enden. Og at det vi engang lovede hinanden, måske alligevel kan indfries.

I morgen rejser vi til Budapest, bare ham og mig. Og hold nu kæft hvor jeg glæder mig!

Så hep lige på os, det kan være at vi får brug for det!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens flotteste Asti!