Fridag fridag

I går holdt vi fri. Jeg klynger mig krampagtigt til det sidste halve år med spontane fridage, til næste år slutter de, når den store stygge skole bliver en del af vores liv.

Vi fes den af, var i kirppu, hos frisøren og faktisk ikke en skid andet – bortset fra to film på Netflix. Det er sgu sådan man skal holde en fridag, ik..

Tog lige en stribe sjove billeder af drengen, han var lidt utålmodig i går. Der blev sluttet af med farve i håret igen, vi kan stadig ikke anbefale Top Cut i Frederikssund gågade nok. Det har jeg også skrevet om her og her.

Det var hundekoldt udenfor, så det var med vanter og tyk jakke, da vi sprang op på cyklen. Og desværre også en cykelhjelm mast ned over det flotte nye hår.

Jeg har cyklet med hjelm på siden jeg blev mor…den overlevede ikke flytningen, så i går blev dagen hvor jeg investerede i en ny. Til 649kr! Wow, så er den da vist også betalt. Det vil vise sig om den magnetiske lukning under hagen og lyset på baghovedet er alle pengene værd, dét vil jeg lade jer vide en anden gang.

Jeg kan dog uden at blinke fortælle at den sidder meget bedre end min tidligere skater-hjelm. Og det betyder vel også noget i det store regnestykke… Hjelmen er en Abus hjelm, og så lige 120 kr billigere end det jeg betalte på linket der.

I dag Jobber jeg, men weekenden ser dejlig ud med hygge med Frederikssund damerne! Jeg har fortalt Alvin, at vi skal drikke vin og danse i underbukserne på bordet. Det udtrykte han en vis skepsis omkring, ha ha…

 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar