Hovsa

Et stykke med Oliver

Den anden dag sad jeg på job og kedede mig lidt… Og syntes at der kunne trænge til noget sjovt på tissehuset – noget der lige piftede det kedelige pædagog toilet op.

Personlig engelSå de trætte pædagoger lige kan få et skud Oliver, og gå ud af toilettet helt høje på endorfiner..!

Han var et hit på Instagram, og flere har spurgt om jeg ikke kan lave en print selv version – jeg kan prøve, men teknik er desværre ikke min stærkeste kompetance, øv!

Personlig engel

men ellers kan du jo forsøge dig selv. Det eneste det kræver, er et billede (det kunne jo også være af din kæreste, Frank Hvam eller julemanden – mulighederne er uendelige!), lidt pynt (jeg havde en kedelig reklame avis fra Irma tilgængelig, så det blev i ægte Oliver-stil sprutflasker), blade til vinger (eller andet) og en laminerings maskine.

Rigtig god fornøjelse!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovsa