Ting jeg aldrig mere skal sige...

Onsdags kærlighed: Viktoria Gudrun

Om onsdagen er der et nyt initiativ, hvor vi anbefaler en dejlig momster inde på Momster.

Mor bloggerJeg læser de fleste indlæg derinde. Og jeg har fået en nyt favorit blogger, nemlig søde, smukke og sjove Victoria Gudrun. Hun fortæller om livet som mor, som ikke altid er så glamourøst – men det der for alvor har fanget min interesse er vores fælles svære barndom med vores mødre. Dét skriver hun nemlig så ærligt og modigt om, og når jeg både kan spejle mig i hverdags livet, men også i de andre svære ting, der i perioder kan være alt overskyggende; så giver det menig for mig.

Så kære Victoria; alle mine anbefalinger til dig.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg aldrig mere skal sige...