Fridag og klipning

Guidet Tour på Kronborg Slot

I dag var jeg på en tur til Kronborg – og det var helt fantastisk! Det var en guidet tour på Kronborg Slot, og det var en super dejlig oplevelse.

Guidet Tour på Kronborg SlotDe har for tiden en guidet tur, hvor man følger dronningens husholderske rundt på slottet. Hun hedder Beate Bille, og er mor til en kendt astro fysiker vi har herhjemme – og hun er også finurlig og ret sjov i sine fortællinger.

Guidet Tour på Kronborg SlotGuidet Tour på Kronborg Slot

Jeg er – helt ærligt – ikke så interesset i sådanne historier. Fx har jeg stadig ikke set The Crown på Netflix, selvom alle siger at den er helt fantastisk..og kommer nok heller ikke til det. For de dér store kjoler og støvede hårpragter gør det bare ikke rigtigt for mig…

Guidet Tour på Kronborg Slot

Men at blive taget ved hånden af denne dygtige skuespiller (det antager jeg at hun er), gjorde det lige pludselig helt levende og nærværende. Hun var sjov og finurlig, og leverede den bedste læring der var muligt; nemlig sjovt og let.

Vi fik hemmelig insiderviden af Beate, og hørte små historier om hvad der har været foregået i de gamle gemakker. Og det er mange ting, kan jeg love jer..!

Vi var med rundt på guidet tour på Kronborg Slot som gæster til den forestående fest, og hun inddrog os i således i flere forskellige aspekter af den store aften, samt forberedelserne op til.

Guidet Tour på Kronborg Slot

De 90kr det koster (almindelig indgang til Kronborg giver dig adgang til turen) er givet SÅ godt ud. Jeg vil mene at turen er egnet til børn fra 8-10 år og op, og til voksne i alle aldre. Turen løber lørdage og søndage i september kl 13.

Vi sluttede dagen af med at hente kebab i byen, som vi spiste på en rasteplads på hjemvejen. Sikke en dejlig dag altså!

Ps indlægget er ikke sponsoreret, jeg er blot begejstret!

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fridag og klipning