Bitre efterårstanker

Pakkekalendere på budget

Det er snart jul. Julen har alle dage været min yndlingshøjtid, jeg ved ikke helt om det bliver sådan i år.

Men uanset om jeg er i livskrise eller ej, så er der børn der skal have gaver. Og er det en billig pakkekalender, gør det jo ej heller noget….

Billig pakkekalenderDem jeg fast laver en kalender til, er Alvin og min nevø og niece. Og så mine to bonus drenge. Men det har først været når en anden alligevel ikke nåede det som planlagt, og jeg susede ud for at få det gjort. I år ville jeg være smart, og købte sjove juleboxere og strømper på Asos. Nu kan en anden så give dem det….

Jeg plejer at starte allerede i januar, og plejer at elske at ose rundt efter små fine ting på loppemarked og i januars udsalg af alle julevarerne. Det har overskuddet SLET ikke været til dette år. Ikke en eneste gave er blevet købt. Og jeg har lynhurtigt besluttet at i år må det helt sikkert blive adventsgaver…

Men jeg kan jo sagtens vise noget af det der var i pakkerne sidste år…

til Alvin var der blandt andet dette:

Billig pakkekalenderBillig pakkekalender

Og til min nevø:

Billig pakkekalender

Og til min niece:

Billig pakkekalender

Hun fik også det på det første billede.

Sidste år syede jeg et par juleposer til at have pakkerne i.

Billig pakkekalender

Jeg syede dem af gamle juleduge, som jeg elsker at gå og opstøve i genbrugsbutikker. Jeg synes selv at de blev vildt fine, og vil prøve at sy nogle flere i år, de kunne også være fine at pakke gaver ind i.

Alvins blev hængt op på en stor grangren jeg havde plukket ude på mit arbejde. Det ser også ret fint ud, ik…

Billig pakkekalender

Jeg håber at du bliver inspireret til at købe billige og brugbare adventsgaver på budget!

Husk at du kan følge med på facebook lige her – så bliver jeg så glad.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bitre efterårstanker