Fire måneder til juleaften!

Dét er fandeme værd at fejre!

Jeg er en sucker for jul, og selvom den sikkert bliver meget anderledes i år, end den plejer, så glæder jeg mig alligevel.

Jeg holder meget af at give og få adventsgaver, og har i en slat år nu udvekslet gaver med søde piger på Instagram.

Du kan se et par gaveindlæg her her og og her.

De sidste to år har jeg sat en adventsbytteleg i gang på Instagram – de gaver der gives er genbrugsgaver, altså fundet second hand. Det har været en stor succes begge år, og folk har givet og modtaget fine og kreative gaver. Hvis du vil se nogle af gaverne, kan du søge på #igloppeadvent15 og #igloppeadvent16.

Hvis du vil være med, så find mig på Instagram, jeg hedder @slinkypiinky.

Og kom så bare an, jul!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar