At tilgive - eller lade være

Dase-livet på Mallorca

Melder om alt godt fra varmen. Mallorca er vidunderlig! Jeg havde godt tænkt, at det ville falde lige i vores smag, efter vores dejlige ferie i Alicante i maj.

Børnevenlige Mallorca

Der er bare noget ved Spanien der er særlig skønt. Her er smukt og fyldt med krummelurer alle steder; masser for øjet at gå på opdagelse i. Priserne er særdeles attraktive også, både for shopping og mad og drikke.

Jeg er ret vild med tapas, og da vi var i Alicante fik vi det flere steder i virkelig lækre udgaver. Debuten på Mallorca var desværre knap så succesfuld. Kartoflerne var fra frysepose (det må bare være alle restauranters dødssynd…!) og kyllingen smagte af overstegt svinekød.

Børnevenlige MallorcaBørnevenlige Mallorca

Men drinks er gode! Denne flotte fyr fik jeg på en mega hyggelig cafe der hed Living Room, virkelig dejligt og stemningsfyldt sted.

Børnevenlige Mallorca

Alvin har selvfølgelig fået shoppet lidt, han fik charmet morfar til at købe ham et par rullesko. Et ønske han længe har haft. Så han var fælt skuffet, da han ikke oplevede sig selv suse afsted, så snart de sad på fødderne. Der skal nok lidt øvelse til….

Børnevenlige MallorcaBørnevenlige Mallorca

Jeg synes at her er så fint så fint, se nu bare disse dejlige steder…

Børnevenlige MallorcaBørnevenlige MallorcaBørnevenlige MallorcaBørnevenlige Mallorca

Alvin var frygtelig træt i går, så det blev kun til en lidt kort tur inde i byen. Vi bar “allerede” retur på hotellet klokken 21:20 – tidligt ift sengetider på resten af vores ferie.

Ferie er så freakin nice, og det er en fornøjelse at holde den med min far. Når jeg er lidt mor-træt tager han lige Alvin med en tur på stranden eller noget andet sjovt. Det bånd de har vokser sig stærkere og stærkere, og Alvin er SÅ glad for sin livlige og sprælske morfar.

Hej Hej fra os:)

Børnevenlige Mallorca

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At tilgive - eller lade være