Grøn koncert med børn

En stor dag i Cirkus Arena

Sponsoreret indlæg!

Cirkus Arena 2017

Vi var igen i år så heldige at blive inviteret i cirkus af cirkus Arena – det var en kæmpe oplevelse!!!

Denne gang havde vi inviteret Nemo og hans mor med. Vi startede med sandwich i Sillebroen, og et lille kik over på cirkus pladsen. Uh det var spændende, synes drengene…!

Cirkus Arena 2017

Cirkus Arena 2017

Cirkus Arena 2017

Sidste år var vi også afsted, det kan du læse om her.

Cirkus Arena 2017

I år er der et nyt tiltag; nemlig noget “før-cirkus”. Her fortæller den charmerende cirkus prins Patrick, sammen med Pjerrot, om hvordan cirkusset løber af stablen sådan rent praktisk. Klovnen Jimmi laver også lidt magisk trylleri, og Alvin forelskede sig allerede dér hovedkuls i ham – selvom han var lidt uhyggelig også;-)

Cirkus Arena 2017

Alvin var ovenud begejstret, det var så skægt at se. Han sad og dansede på sædet hele forestillingen igennem.

Hans favoritter var igen i år numrene med action. Sidste år var det de dygtige trampolin artister han var mest vild med, og han havde håbet at de var der igen i år. I stedet blev han imponeret over det stærke par, dem der svingede sig under loftet og Patrick og hans fætter Oliver der lavede skøre og gakkede tricks.

Cirkus Arena 2017Cirkus Arena 2017Cirkus Arena 2017

Bubber er sprechstallmeister på forestillingen, og det gør han bare SÅÅÅ godt – men jeg er også vild med Bubber, og har alle dage været det. Jeg havde endda varslet Thilde, Nemos mor, at jeg skulle have et selfie med ham…! Det lykkedes desværre ikke, for Thilde måtte ringes hjem til skrigende baby (heldigvis bare ti minutter inden forestillingen sluttede) og Nemo, Alvin og jeg fandt ikke Bubber, selvom vi ledte.

Vi havde læst at Motor Mille var med, men hun holder vist ferie – æv, hende havde drengene ellers glædet sig til at se. Så et lille fif er lige at tjekke, om hun er retur, inden man fortæller det til børnene.

Klovnen Jimmi er virkelig morsom! Det syntes Alvin og Nemo også – især når han kommer og driller Bubber i tide og utide.

Der er pause i forestillingen, og her er der mulighed for at fylde depoterne op, og hoppe på den store Arena hoppeborg. Det var igen i år et hit!

Cirkus Arena 2017Cirkus Arena 2017

Vi er fortsat vilde med cirkus. Og den dejlige stemning der er i Arena, kan vi rigtig godt lide. Cirkus prinsen Patrick hjalp også til i popcorn boden i pausen, og det synes Alvin var sjovt. Patrick kan også voksen vittigheder, kan jeg hermed afsløre, ha ha…!

Cirkus Arena 2017

Du finder resten af Tour programmet lige her.

 Sidste år var der væsentlig færre mennesker i cirkus, synes jeg. I år var det nærmest fyldt til randen (vi så forestillingen i Frederikssund). Det ser ud til, at danskerne har genfundet cirkus-glæden, og dét forstår vi godt!!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn koncert med børn