Da vi var i Alicante, Alvin og jeg....

#Grøn17 – for børn og voksne

I år var jeg til Grøn koncert for første gang siden min status som københavner
ophørte, dvs syv år…!

Wauw. Tidligere sprang vi lige på cyklen, smed os i græsset og nød solen og musikken. Dengang kostede en billet nærmest kun en hund, dét har så også ændret sig, og jeg fik et chok over prisen i år; 280kr..! Men jo jo, det støtter jo et godt formål og alt det dér;-)

Vi tog toget derind sammen med mine to Frederikssund veninder og deres drengebørn, fem unger i alt.

Vi slog os med bagerst på græsplænen med tæpper og drenge i frit løb. Alvin har nok Sjællands største samlergen, og startede hurtigt en jagt på pizzabakker, tomme kander og gajol shotsrør….og en lille flaske tom Underberg – den havde han i hånden resten af dagen…!

Musikken var god, det vi allermest glædede os til var Bro. Alvin og Robert er bare vilde med ham, særligt efter at have set ham i Frederikssund her i løbet af sommeren.

Han spillede heldigvis på den lille scene i midten, lige der hvor vi sad. Inden Bro gik på var der DJ Kongsted, og det synes Alvin var SÅÅÅ fedt! Hænderne i vejret og et helt saligt smil – han elskede det!

Shit han var tung at have déroppe på nakken.

Resten af dagen lå vi bare og hyggede på tæppet, imens drengene legede omkring os. Sikke nemt det er blevet at være mor; en legekammerat eller to, og så kan man læne sig tilbage. Det var ikke helt som at at være på Vig festival, men virkelig skønt alligevel.

Vi tager helt sikkert afsted til næste åen også!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da vi var i Alicante, Alvin og jeg....