Cool eller kikset..? Mor og søn hjemmesyede t-shirts

Guns N roses i Parken

Sikke en optursdag tirsdag var! Vejret var fuldstændig fantastisk, jeg havde fri og der var Guns N Roses i Parken – som jeg havde billetter til…!

Guns N roses parken Guns N roses parken Guns N roses parken

Min kollega og jeg mødtes på den helt fyldte Triangel – uanset hvor man så hen, var der folk klædt i GNR t-shirts. Ingen havde den samme som mig, sføli;-) Billetterne havde jeg købt af en pige på fb, og det var med holdt vejr og krydsede fingre, at vi scannede dem – for tænk hvis vi blevet snydt. Det var vi heldigvis ikke.

Der var super god stemning inde i Parken, fx de her festlige mennesker – de var vist virkelig røget tyve år tilbage i tiden!

Guns N roses parken Guns N roses parken

De to opvamrmings bands skulle have været vildt gode, helt ærligt hørte jeg ikke rigtigt efter. Jeg var SÅ spændt på at høre GNR live; kunne de virkelig det samme her så mange år efter..? Og hold nu kæft, mand!!!!! Dét kunne de!

Axl var helt utrolig! Hvad han har mistet i sit ellers så nydelige, rebelske og karismatiske udseende fra 90’erne, har han uden tvivl stadig i stemmen. Det var nærmest smukt flere steder, især Estranged og Yesterdays som er to af mine favorit numre (ja, jeg er klart mest til de melodiske og eftertænksomme numre), gav mig gåsehud og lyst til at hyle på én gang. Det var så stort at opleve!

Guns N roses parken Guns N roses parken

Der var fuld gang i de efterhånden ret velvoksne og aldrende mænd, de skulle vist ikke have siddende på sig, at de ikke var ægte Rock N Roll længere;-) Axl spurtede hele scenen rundt, og skiftede tøj et hav af gange – og der var både ripped jeans, bandana, cowboyhat, rødternet skovmandsskjorte om livet og massevis af smykker på fingre og håndled. Slash lignede helt sig selv, og mindede meget fint om hvorfor han så mange gange er blevet kåret som verdens bedste guitarist. Eneste anke må være, at han ikke trådte op på klaveret, da November Rain blev spillet.

Guns N roses parken

De spillede i hele tre timer, og det var ikke et øjeblik for meget. Det var en KÆMPE oplevelse, og uden tvivl én af de bedste koncerter jeg har været til nogensinde. Jeg savnede nogle numre, bl a You ain’t the first, One in a million, Don’t cry og Since I don’t have You – men véd selvfølgelig godt at man ikke kan få alt man ønsker sig på én gang;-)

Da det hele var ovre, var klokken næsten et. Og nu hvor jeg ikke er københavner længere, kunne jeg ikke komme hjem. Det havde jeg ikke skænket en tanke; at det kunne ske at tiden løb fra min Frederiksundske adresse. Heldigvis bor min far jo lige ved Kgs Have, og jeg måtte crashe der for natten. Dagen efter sad jeg træt og uoplagt i toget, næsten hjemme, da de ringede fra Alvins børnehave, for at fortælle at han lige havde kastet op. Fedt. Der røg den middagslur. Men vi kom sammen igennem dagen på sofaen, og sørgede for at vi fik noget for vores månedlige Netflix abonnement….

 

5 kommentarer

 • […] Jeg har åbenbart ikke noget ordentligt billede af min. Det må jeg få taget i morgen. Havde også en drøm om et rødt bandana i ægte Axl Rose stil, men det har jeg ikke kunne finde. Måske sælger de det til koncerten, det ser ud som om alle i publikum har sådan ét på…. om jeg glæder mig…..??? Oooh Yeah!!!! Se bare her hvor fedt det var!!! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yeeees! Jeg var der også.

  Pyt med, at Axl Rose ligner en gammel dame, der har taget for meget beroligende medicin.

  Slash var der ❤️ – jeg er stadig høj på guitar

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • slinkypiinky

   Åh ja, det var SÅ godt altså…!!
   Ha ha du beskriver ham lige spot on! Og tænk en snack han var i gamle dage….næsten ikke til at tro på, vel…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • esme

  Øj, det lyder som en mega god oplevelse!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool eller kikset..? Mor og søn hjemmesyede t-shirts