Svensk midsommerfest

I går var det jo Sankt Hans. Det er kun lykkedes os én gang, at lave noget på dem aften i Alvins liv.

Det var da han var et halvt år gammel, og vi nød en aften med dejlige venner i Valby. Det føles som et helt liv siden nu..!

I år passede det så fremragende sammen med min gode (svenske) veninde Marias fejring af, at hun blev færdig som sygeplejerske. Så hun havde inviteret Alvin og jeg og andre søde mennesker til fejring, med mad og svensk snaps! Alvin havde fortalt alle i børnehaven, at vi skulle til lægefest, ha ha…!

Det var jävla gott! Vi startede med svensk knækkis toppet med sild og æg. Janni og jeg byttede, så jeg fik æggene og hun silden.

Derefter var der grillmad og drikkevarer med procenter. Det er så dejlig nemt at have Alvin med ude nu hvor han er blevet så stor – især når det er hos bedste kompisen Valdemar vi er. De passede sig selv hele aftenen, skulle bare lige justeres lidt i lydniveau indimellem.

Der var dog så god stemning og høj snak, at vi næsten ikke hørte dem;-)

Der var endda arrangeret bål i haven, og Alvin og alle de andre børn var vildt optaget af det. Især hvordan man kunne sætte ild til alt det omkringliggende; fx gyngestativ og buske.

 

Kl 23:30 kapitulerede Alvin, og ville gerne hjem. Aftenen havde været skøn, og der var en kæmpe skumfidus klistret fast på rumpen af hans bukser som bevis. Vi kravlede sammen under dynen inde i min seng, og læste en godnathistorie. Øjnene var ved at falde i hele tiden, og han lod mig endda kysse ham alt det jeg ville imens. Træt lille fyr, som også lå stille hele natten – ingen knyttede næver i hovedet på mor.

Håber at I også havde en dejlig Sankt hans aften:)

Skriv et svar