Når tankerne får tæsk

Ugens optur #1 – Når William fra SKAM er tilbage

Der har hersket lidt træg og tung stemning her på domænet. Skilsmisse er hårdt og sejt, og tærer på alle kræfter. Kræfter jeg ikke var klar over at jeg kunne mobilisere.

Men gode ting sker også, og vigtigst af alt, så kan min krop og mit sind mærke dem også – det føles dejligt!

Sidste uge var faktisk en rigtig dejlig én af slagsen. Ugens største højdepunkt, og dét der fik sommerfuglene i min mave til at flakse fuldstændig vanvittigt, var da William pludselig var tilbage i Skam!!!!! Wauw, det var en kæmpe overraskelse for alle der har fulgt med.

William fra SKAM

 

William fra SKAM er tilbage -what the fuuuuck!!?

Thomas Hayes, det fine unge stykke mandfolk der spiller William fra SKAM, havde ellers fuldstændig afskrevet et comeback i serien. Han var blevet meget træt af at blive antastet af middelaldrende damer, der fik realiseret deres anden ungdom igennem Skam/karakteren William. Alligevel gjorde han alligevel det vi alle drømte om; kørte i (slowmotion) op til slænget i sin drit-coole bil, steg langsomt ud, med hætte og læderjakke på (But of course) og gik med P-Chris ved sin side op til Noora og så på hende med kærlighed i sit blik – og efterlod ALLE i ulidelig længsel til næste uges klip. For hvad ville han..? Svaret var HELDIGVIS det håbede, og ny-pulede (ja det er altså ikke min definition, men serien selv) og mega forelskede, kan vi nu konstatere at Noora og William fik hinanden tilsidst.

Dérfor elsker jeg Skam!

P Y H A ! ! !

Men opturen sluttede ikke der. Næ nej. For jeg har fundet billetter til Guns N Roses. Jubii!!!! Så håber jeg meget på, at jeg ikke er blevet snydt, og at vi kommer ind i Parken. Men hvor fedt er det lige. Ret fedt.

William fra SKAM

 

Ugen sluttede af med et brag af en p-fest. Det meste af tiden så jeg takket være gajol shots, sådan her ud:

William fra SKAM

 

Jeg skulle have været til syning kl 10 dagen derpå. Det var tydeligvis for optimistisk. Til gengæld sidder jeg ved symaskinen nu. Livet er dejligt.

Husk at du kan følge med på Facebook lige her !

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tankerne får tæsk