Hjemløs

Mit liv i memes

kærlighed memes

Tiden er gået. Hurtigt og uendelig langsomt. Det hele blev revet over, tre gange. Og hvordan det skete ved jeg ikke helt, men alle de ulykkelige følelser og desperationen blev pludselig erstattet af raseri. Jeg tog en dyb indånding, og så fremad. Det er i virkeligheden meget simpelt.

Så nu forsøger jeg at holde øjnene på målet; lejlighed pr d 1/10. Ro. Ingen der er sur over at der ikke er handlet eller støvsuget. Det bliver sgu ret rart.

Lige nu er der rigtig mange ting der er svære. Livet er svært. Alle de dér små ting, som man har hørt om sker ved skilsmisser – de er freaking sket! Kommunikationen imellem jeg og ham jeg var gift med, er så spydig og vanskelig, at det ikke er til at begribe at det ikke er endt i håndgemæng endnu. Det kræver at jeg mønstrer al min tålmodighed, og bider bitterhed og raseri i mig, og bare prøver at opføre mig som én på 37.

Hvis udviklingen de sidste snart tre måneder skulle vises i memes, ville det se sådan ud….

kærlighed memeskærlighed memeskærlighed memeskærlighed memeskærlighed memeskærlighed memeskærlighed memeskærlighed memeskærlighed memes

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemløs