Sygdomsfri

Melder om bedring her på matriklen! Alvin har nu set samtlige af de nye Ninjago afsnit, klædt katten ud og spist ulækre madder med pålægchokolade, spegepølse og mayo i én. Ellers en tidligere favorit hos drengen, men denne blev disket efter blot én bid. Det skete altså; at han voksede fra de klamme madder…

Aftensmaden blev indtaget i kombineret Ninja/Captain America kostume. Han elsker virkelig at klæde sig ud, det har han altid gjort. I en periode levede han i klæd ud tøj, i alle vågne timer. Havde han fået lov, ville han også have sovet med det på.

Vores kat Safak er usædvanlig mild og god, og lader Alvin slippe afsted med det meste…åbenbart også at give ham maske på. Alvin synes Safak var den sejeste og sødeste kat i hele verden, og krammede ham længe og sagde “Du er min bedste ven, Safak…” Sadfak gengælder kærligheden, men ikke i helt samme omfang. Mere på sådan én jeg-holder-det-ud-slipper-du-mig-snart måde.

Hverdag here we come…!

 

1 comment / Add your comment below

  1. Hvor skønt at slippe for sygdom! Klamme madder er heldigvis bare en fase – vi kørte leverpostej og rosiner i en rum tid, men det er nu en saga blot.
    Jeg er vild med den kat; passer den gerne næste gang I tager til Thailand. Mand må tage noget mod katteallergi imens…. ?

Skriv et svar