I dag har jeg…

Ikke nået det jeg skulle på job. Alvin er syg, og jeg hentede ham derfor hos svigermor da min døgnvagt sluttede i morges. Jeg skulle ellers have haft en masse nyttig kontortid, men skidt nu med det.

Inden jeg nåede Høje Gladsaxe, hvor hun bor, susede jeg en tur i Byens Bazar, der ligger en spytklat derfra.

Jeg er stadig vild med konceptet loppesupermarkeder, men synes godt nok der er ved at være for mange af dem nu. Det resulterer i at det er en masse skrammel der ligger rundt omkring – og det er der sgu da ingen der gider at købe??

Nåmmen, jeg fandt denne smukke Gina Tricot top til 30kr, den overvejer jeg at tage på i morgen, når jeg skal i TWD klub – uha jeg glæder mig!!!!

Aftenen er gået med SOA. Er lige startet på sæson tre…ville ellers have holdt en symbolsk pause ved sæson to, men så blev Jax’ baby kidnappet, og det var umuligt at lade være med at lade Netflix gøre sit…imens viklede jeg papir om et par dåser…


Kl er nu 02:14, og en lur tidligere på dagen gør at jeg uden tvivl ville kunne kværne et par afsnit mere af SOA. Men må hellere lade fornuften sejre, og passe min seng.

Vil du se mere af vores (lidt barnlige) dyrkelse af TWD, så tjek #DarylsPiger ud på ig. Det er meget voksent, ha ha…

2 comments / Add your comment below

  1. Hej Anette:)

   Jeg tror måske godt at du kender loppesupermarkeder det er fx ligesom Kirppu. Kender du det?

   Kh
   maria

Skriv et svar