Livet efter ferie…

Ferie er dejligt. Sol og oplevelser, spas og løjer og masser af shopping. Det er bare skønt.

Men når jeg kommer hjem fra ferie, så er jeg så træt!

Det har jeg virkelig været denne gang, efter skønne Thailand. Jeg har ikke haft energi til andet end at ligge på sofaen. Og se serier. Er startet på Sons Of Anarchy, og den er heldigvis ret god – så har set to sæsoner på fire dage. Blødsødne rockere er lige hvad jeg trænger til, nu der ikke er så meget TWD at gøre brug af.

Jeg havde ellers masser at tage mig til; lægge bukser op for en kollega, rydde op på kontoret, gøre klar til fredag hvor jeg skal en tur i Walking dead klubben. Jeg kan bare ikke rigtig finde energien..?!

Alvin var sløj i går, men blev ret hurtigt frisk. Troede vi, for i morges blev han ringet hjem efter at have kastet op…just great!


Dagens optur må være at vi har fået billetter til ham her:


Vi ELSKER Dybvad herhjemme! Og da jeg så der var frigivet billetter til nye shows i dag, var vi lige hurtige.

Så bliver det vist heller ikke til meget mere for nu;-)

2 comments / Add your comment below

 1. Det lyder ellers som en fantastisk tur! ❤️ Men ja, det er simpelthen SÅ paradoksalt, at man trænger til ferie efter ferie. Men er det ikke det, man gør? Ret crazy….
  Velkommen hjem i øvrigt, og rigtig god bedring til det lille pus…..

  1. Kære du,
   åh Thailand var simpelthen fantastisk!
   Men mit overskud derefter har været fuldstændig støvsuget væk….! Æv. Nu er det lidt på vej retur.
   Tak for dine altid så dejlige kommentarer.

Skriv et svar