Cicada, marked med upcoming design i Hua Hin

I går fik vi smagt på lidt af det jeg har glædet mig allermest til i Thailand; nemlig marked.

Der ligger et par stykker her i Hua Hin. Mest kendt er nattemarkedet (der skal vi til i aften), der er faktisk to så vidt jeg kan se? Ét der er hele gaden, og ét mere kvadratisk. Men vi tog til et helt andet i går, et jeg ikke kendte. Det hed Cicada market. Det var ganske fremragende, med rigtig fine ting, fra upcoming designere.


Stemningen var rigtig god, men slet ikke sådan typisk thai-marked. Ikke spor hektisk eller crowdet.

Der var mange fine ting; tøj, malerier, porcelæn, hårting, lys, læder og meget meget mere.

Vi købte lidt af hvert, men slet ikke så meget. Her er lidt stemningsbilleder


Det er et virkelig fint markede. Så til de lidt mere kræsne, der går efter en større oplevelse med kvalitet og markedsstemning, kan det klart anbefales. Alle lysene gør sig rigtig godt, og skaber en god sammenhængende kunstner-agtig stemning.


På markedet er også et lille område med mad. Dertil køber man nogle coupons, som man så indløser i de små madboder. Mega hyggeligt og street agtig stemning. Maden var lækker, og meget billig. Vi fik lækre stegte majs fra én bod, wrap med kylling fra en anden og stegt kylling med ris fra en tredie. Især majsen var lækker.


Det var faktisk Alvin der hev flest indkøb med hjem. Vi faldt over en lille biks med strygemærker, 10 for en haltreller. Det er jo tosset billigt. Så Alvin fik lov til at vælge ti, deraf tegneserie temaet. Han vil gerne have at jeg syer dem på hans bukser. Så det skal han få da. Derudover købte han hæklede Angry birds (moren opfordrede kun lidt, men så fint håndværk til så fin pris, det må man jo støtte). En træ pistol der seriøst kan fyre elastikker afsted, fik han også købt. Og en Pikachu bamse, som han har fablet om hele ferien.

De kuponer man ikke får indløst, kan man ombytte til penge Tilsidst. Ret smart. Jeg glemte det selvfølgelig, men skidt pyt. Så fik de ti kr ekstra.


Alvin svarede om aftenen, hvad der havde været bedst ved ferien. Poolen sagde han, “og alt det jeg købte, mor”. Det starter tidligt, hva…

De havde også drinks. Så sådan én kom jo med på vejen.


Herunder vimser Alvin afsted med alle sine indkøb. Det er mors dreng;-)

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar