Ankommet til Thailand 

Dag to i Thailand 

Startede desværre med at være overskyet. Æv. Så ikke så meget pool liv dér.

Hua Hin februarHua Hin februar
I stedet valgte vi at suse ind til byen, og se os lidt omkring. Det blev til et center. Dem er de virkelig glade for hernede. På toppen var der rent børneland, og der hyggede min far og Alvin sig.

Hua Hin februarHua Hin februar
Det var lige til at få dundrende hovedpine af; støj, dårlig akustik og en masse unger. Tak for indsatsen, morfar – skønt at du tog én for holdet dér;-)

Vi spiste frokost på en lokal lille café, sådan én min mand ville få ondt i maven bare af at se på, ha ha… det var udmærket.

Hua Hin februarHua Hin februarHua Hin februar

Ret hyggeligt altså, med den lille hytte der. En lille klokke kunne man ringe på, når man havde brug for ag blive serviceret, tænde for ventilationen eller lyset. Smart!

Derhjemme på hotellet var solen stadig ikke kommet frem, men Alvin måtte bare i vandet. Så det gjorde vi. Alvin konstant, og vi andre på skift. På trods af hans bævende blå læber, var han umulig at få op af vandet. Selvom det er vinter, er Hua Hin i februar jo ikke for koldt;-)

Den Swimfin er helt genial! Giver skidegod støtte, og han bevæger sig helt frit og naturligt.

Jeg har læst, shoppet og spist dejlig mad. Vi nåede endda på lokalt kunstner marked. Det skal have et indlæg for sig selv, tror jeg.

Nu kravler jeg under dynen. Alvin ligger ved siden af, og snakker på speedo-indstilling (kl er også kun 23:55). Han er sgu mindst træt af os alle. Vildt nok.


Nu er det godnat og tak for endnu en dejlig dag i Hua Hin<3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ankommet til Thailand