Dino trøje

37 år

Og hurra for det.

Tim viste sig fra sin allerbedste side, som altid når det er tidlig morgen. Jeg er nok ret vanskelig at få ud af sengen, og i dag var absolut som alle andre dage. Et år ældre har tydeligvis ikke gjort mig til mindre b-menneske.


Ostemaden er for syns skyld, det ser pænere ud på tallerkenen ik;-) Jeg kan KUN spise ost om eftermiddagen, aldrig om morgenen. Så den røg videre til Alvin, som er den vildeste oste spiser.

Tim var endda så eksemplarisk at han afleverede (og hentede) i institution. Jeg smed mig på sofaen med min favorit the med chili/choco, og så Dr Phil imens jeg scrollede læs under #bangkokShopping på Instagram. Puuuha, det bliver en ferie med alvorlig krævende plads i kufferterne på vej hjem.


Så susede jeg op i byen, lånte (pæne pastelfarvede) bøger til ferien, byttede en julegave (fra striber til lyshus, jeg har aldrig lært at holde af de striber). Og hjem igen. På cykel; det har jeg lovet mig selv at gøre lidt mere, ikke al det bilkørsel hele tiden…


Derhjemme havde min far sendt blomster, det er han bare så god til. De er fine, hva…

Så ramte jeg søreme sofaen igen. Og så kom dagens helt uventede overraskelse; et besøg af min papmor. Det var bare SÅ dejligt at se hende igen. Det er flere pr siden, og var bare helt vildt dejligt. I nattøj og uforberedt, men sådan er tingene måske også bedst nogle gange.

Selvom det er kedeligere at blive voksen, er det nu også ok at det er mere afdæmpet. Især fordi at Thailand venter. 

Alvin fik en skål is inden han blev puttet. Jeg orkede ikke at lave den hindbærlagkage jeg ellers elsker, da jeg ikke var sikker på at der var andre der gad at spise den…så det blev nemt. Og uden flag i.

Nu har jeg set det nyeste afsnit af The Affair (som pludselig blev helt krimi agtig?). Kværner lige det nyeste Top model også (jeg er VILD med Top model…stadig). Og så i seng. Sidste lange arbejdsdag inden ferien er i morgen.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dino trøje