Hvad Alvin siger #10 (om LEGO City)

Siden sidst

Har jeg været i biffen med min kollega, og set Assasins Creed. Den var udemærket, og helt sikker bedre end alternativet der var den dér film om Nibe…

upcycle af tøj

Jeg har syet et par bukser til Alvin ud af en sweatshirt i str ung teenager, som jeg fandt i et loppesupermarked i Køge fredags, nemlig Superloppen i Køge . Han er VILD med dinoer pt, og vi har både set Lillefod film og Den Gode Dinosaur (den var god!). Så det var uundgåeligt, da den lå dér og kiggede på mig til en tier!

upcycle af tøj

upcycle af tøj

Jeg elsker at upcycle af tøj!

Jeg har stadig ærmerne tilbage, og tror at jeg vil sy en bluse til ham også. Upcycling er bare det sjoveste jeg ved! Og det her blev et ret fint resultat.

Jeg har syet en del ud af aflagt tøj, se bare her og her og og hovsa også lige her. Det giver bare så god mening at bruge tingene færdige, synes jeg.

upcycle af tøj

Set en masse afsnit af The Affair… og tygger lidt på, hvad jeg synes om den. Jeg er ret begejstret for gode gamle Pacey fra Dawsons Creek, der spiller den forrådte ægtemand. Men de to hovedroller er bare SÅ 90’er agtige på én eller anden måde, og jeg kan simpelthen ikke abstrahere fra det…Men jeg må jo synes lidt om den, for er næsten færdig med sæson to.

upcycle af tøj

Lavet kuglebane med Alvin, som han fik i fødselsdagsgave. Og indset at det kræver teknisk snilde. Og derefter tilkaldt manden – der er ret teknisk anlagt. Men han indså, at det krævede knæ der ikke brokker sig, når man sidder på gulvet. Så står den dér på gulvet og rokker.

Dagen i morgen skal bruges på arbejdet. Så der bliver ikke tid til noget af alt det sjove.

Resten når jeg en anden gang så;-) Og der skal jeg helt sikkert lave mere upcycle af tøj.

5 kommentarer

 • Har overvejet at se assassin’s creed.. kan lide de af spilere jeg har prøvet.

  Super flotte bukser, elsker godt genbrug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du kan roligt se den!

   Ja ik, jeg er også vild med genbrug, heldigvis er Alvin også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De bukser er simpelthen så fine 🙂 Elsker når genbrugsting kan bruges eller laves om til noget andet! Og tak for en rigtig god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad Alvin siger #10 (om LEGO City)