Nytårsaften

Fri på hverdage 

Det er bare så luksus! Jeg elsker at vi kan rulle sammen i sengen, nusse tæer og blive enige om en fridag sammen. Som i ELSKER det! Jeg gruer seriøst for, hvordan vi skal klare det, når han til næste år bare SKAL indfinde sig på skolen kl 8.00. Oh fuck!


Alvin bliver fem år på søndag, og er bare blevet så stor så stor. Åh altså, og så sød og god. Jeg bliver helt blød om hjertet, af min vidunderlige og eftertænksomme dreng. Og tænk sig, når han vågner kl 7:30, og mor bare stadig er så træt så træt – så tøffer han ind på værelset, og leger med alle sine figurer. Figurer har alle dage været noget af hans favorit legetøj, og han kan få timer til at gå med det.

Efter vi havde spist morgenmad i sofaen, og puttet under tæpperne, tog vi ned i byen. Håret skulle gøres klar til både fødselsdag og Thailand.


Han er vild med at få sprayet det “flotte” farve i håret efter klipning. I går valgte han rød, grøn og guld.

Flot fyr much? Er der lidt vestegn over det hår dér, siger du..?!


Han scorede endnu en slikkepind. Ja, to dage før havde vi været forbi, men der havde de ikke tid til at klippe ham. Men han fik alligevel en slikkepind – de forstår at holde på kunderne, ha ha…!

Og så er det sjovt at se den hvirvel i hans pandehår, den har jeg og mine brødre også. Mega anstrengende at styre, nu har jeg givet op, og lader den bare være.

Vi sluttede dagen af med tur på Biblo, og Tilsidst varm cacao med flødeskum imens vi så Inderst inde. Fin lille film.

Nu tæller vi ned…først til Alvins dag på søndag, så mig 9 dage senere og Thaiiiiland D 1/2, Wohoo!!!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften