Hip hurra det var din fødselsdag…

Jeg skriver aldrig tillykke med fødselsdagen til nogen på Facebook. Måske lige Tim, og på en god dag min far – men ellers ikke. Jeg synes det er så fjollet.

Ja, det er lidt tvetydigt måske; mig der plastrer mit liv ud over de sociale medier. Faktisk er dét nok lidt fjollet, at jeg altså har det sådan med fødselsdagshilsener så… 

Til gengæld gør jeg mig meget umage med fine fødselsdagsgaver – de skal sgu være noget særligt!

Så da min bff fyldte år i december, fik hun et lærred der var klattet til med maling. Hun havde set det stå i min stue derhjemme, og sagt hun ønskede sig sådan noget. Men det var ikke liiiige helt færdigt. Og vupti, så transformerede det sig om til det her:


Det var måske lidt tamt kun at forære en hjemmelavet gave væk. Så derfor toppede jeg den lige med en anden “hjemmelavet” – men købt – gave nemlig en smuk smuk uro fra min søde og talentfulde blogger-Betina (det hedder hun hjemme hos os. Selvom hun nu mest er Lullu B). Jeg elsker at købe unikke gaver fra kunstnere, og har tidligere købt julegaver lokalt også – det giver bare så meget mere mening, at finde noget særligt og smukt, end at købe endnu en vase fra Imerco.

Egentlig havde jeg forelsket mig i denne model


Men der var ikke flere på lager, så det blev til et gavekort i stedet. Og bff endte med at vælge denne


Sådan en smuk håndlavet uro koster ca 350kr, og kan købes lige her eller på Betinas Instagram profil under navnet @Lullu.b

Jeg håber at gaven vakte glæde – og at I andre også er vilde med Lullu.b 🙂 Jeg har på fornemmelsen, at nogle er lidt bange for at købe unika gaver? Hvad siger du?

Skriv et svar