En lille bitte fødselsdags dreng...

Nyt (gammelt) sengetøj

Lige inden jul var jeg en smuttur forbi den lokale genbrugs. Jeg kommer faktis mindre og mindre i genbrugsbutikker, da loppesupermarkeder bare kan lidt mere – men jeg holder nok aldrig op med at snuse rundt i genbrugser også…


Det var egentlig lidt julehalløj jeg ledte efter…men så fandt jeg det her fine fine sengetøj.

Det er gammelt, det kan ses på trykknapperne i bunden. Og lidt på syningerne hist og pist – det skal lige en tur igennem overlockeren tror jeg.

Kvaliteten i stoffet; den er til gengæld bare i top! Der er ingen tvivl om, at det er noget andet, end den hurtige og kvantitets-fokuserede producering, der laves i dag.


Jeg har ligget på sofaen med snue hele dagen. Dynen var med. Det samme var en gyserfilm og en pose M&Ms, der var tilovers fra juleaften. Desværre med nødder, favoritten er uden – men jeg er ikke typen der diskriminerer, så ned røg den.

PS Tim har ikke kommenteret det nye gamle sengetøj – jeg håber at han ikke har opdaget at det er fra genbrug…!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille bitte fødselsdags dreng...