Hjemmesyede pels luffer

Julen er sgu så dyr, ik…så jeg sparer hvor jeg sparer kan. Og her er hjemmebiksede gaver jo en god idé – men de skal jo altså helst også værd at bruge.

Sidste år syede jeg disse fine vanter i julegave, og de har vist været et hit. Så i år ville jeg forsøge mig med de samme vanter, men i pels.

Jeg fandt en stak kanin pelse i et loppesupermarked til ti kroner pr stk, haps haps. De kom alle med hjem. Jeg havde ikke mere fleece, så kørte en tur op i den lokale sy-biks, og fandt noget kunst pels til foer. Fy føj da, hvor det fældede! Jeg havde hår alle steder i sy-rummet, det var ligesom når man lige har været hos frisøren.

diy luffer
diy lufferdiy luffer
De er ret enkle at sy. Det mest udfordrende var at få lukket dem ved håndleddet. Her brugte jeg noget strikkantebånd, som jeg har haft liggende  virkelig længe. Det var dejlig strækbart, så det gik helt nemt.

Læder og filt er begge dele noget jeg havde liggende, så med udgift til pels og foer har de kostet ca 45 kr at lave. Til det skal man så lægge banden og svovlen, og stress lillejuleaften med en indædt opsang til sig selv over at man ikke startede før…helt som vanligt.

Så håber jeg at modtageren er glad for dem, og at der snart kommer lidt vintervejr, så de rigtigt kan luftes.

Skriv et svar