Til dig fra mig

De seneste par år har julen været den rene gaveregn for mig. Det vælter ind fra alle sider med pakker. Det betyder selvsagt, at der også skal nogen retur – adventsgave-byt er virkelig hyggeligt!


Jeg har byttet med et par damer fra Instagram, og også med mine to veninder. Alle pakker hører ind under konceptet “genbrugsjul”. Det giver bare så god mening OG man kan få nogle fine ting til små penge.

Denne december er skudt i gang med god forsinkelse på de fleste faste rutiner. Job fylder meget, og Alvin har fået en solid omgang skoldkopper. Så går alt op i praktisk planlægning, som nok er et af mine mindste talenter. Som i nogensinde.

Jeg fik alligevel pakket fint ind, og byttet med de dejlige damer.


Nu prøver jeg at samle lidt overskud sammen, og har planlagt en dag i helt langsomt tempo med det syge drengebarn i morgen. Han får Superman og Batman småkage forme i pakkekalenderen, og der er småkagedej i køleren. Så dét er det vi skal. Skønt!!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar