Gaver gaver gaver!

Til dig fra mig – veninde adventsgaver

veninde adventsgaver, det er det bedste jeg længe har fundet på!

De seneste par år har julen været den rene gaveregn for mig. Det vælter ind fra alle sider med pakker. Det betyder selvsagt, at der også skal nogen retur – adventsgave-byt er virkelig hyggeligt!

veninde adventsgaver

veninde adventsgaver

Vil du også være mere bevidst om hvad du køber til jul? Bliv inspireret af min miljøvenlige jul lige her

Veninde adventsgaver

Jeg har byttet med et par damer fra Instagram, og også med mine to veninder. Alle pakker hører ind under konceptet “genbrugsjul”. Det giver bare så god mening OG man kan få nogle fine ting til små penge.

Denne december er skudt i gang med god forsinkelse på de fleste faste rutiner. Job fylder meget, og Alvin har fået en solid omgang skoldkopper. Så går alt op i praktisk planlægning, som nok er et af mine mindste talenter. Som i nogensinde.

Jeg fik alligevel pakket fint ind, og byttet med de dejlige damer.

veninde adventsgaver

veninde adventsgaver

Nu prøver jeg at samle lidt overskud sammen, og har planlagt en dag i helt langsomt tempo med det syge drengebarn i morgen. Han får Superman og Batman småkage forme i pakkekalenderen, og der er småkagedej i køleren. Så dét er det vi skal. Skønt!!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver gaver gaver!