Julen er lige om hjørnet 

Første søndag i advent 

Var i dag. Og sikke en dejlig dag. Det var faktisk næsten ligeså hyggeligt som på film;-)

Første søndag i advent 

Familiehygge

Min lillebror kom med hans familie, fem børn har han og hans kæreste sammen. Så er der ret godt gang i sagerne kan man elkers godt sige. Alvin synes også at det er en fest, når de kommer på besøg – han suser rundt i hælene på dem, og hyler og hviner af fryd. Ja og det er ligeså meget onkel Michael der render rundt efter ham, som fætter Anton og Victor….min bror er bare en børnemagnet.

Første søndag i advent 

Første søndag i advent 
Vi havde egentlig planlagt at lave adventskranse, men min helt utrolige gode planlægning fra i går satte en stopper for det. Da jeg havde været i de første tre butikker, der hverken halmkranse eller æbleskiver havde, besluttede jeg at lave om i planerne. Heldigvis har jeg et krea lager der kan hamle op med de fleste hobby butikker, og det smed jeg noget af på bordet. Så var det bare noget med at klippe og klistre, som man havde lyst til. Og fejre at det er første søndag i advent.

Første søndag i advent 
Æbleskiverne er nu spist, pynten lavet og gulvet smurt ind i glitter og papirrester. Og måske en enkelt pebernød.

Første søndag i advent 
Har I haft en god første søndag i advent ?

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen er lige om hjørnet