Vil du være med til at gøre julen mere magisk?

Nu kommer ønsketræet til Frederikssund

Nu nærmer julen sig, og det endda med ret hastige og insisterede skridt. Julereklamerne hober sig op, radio soft har startet deres kavalkade af julemusik og pynten er sågar hevet frem i et par af de lokale genbrugsbutikker.

Nu kommer ønsketræet til Frederikssund


Jeg har de seneste år set konceptet om ønsketræer poppe op rundt om i landet. Det er så fin en idé, hvor anbragte børns ønsker hænges på et juletræ, og så tages ned af de lokale der går ud og shopper ønsket, og herefter afleverer på et aftalt dropoff sted. Slutteligt køres alle gaverne ud til rette modtagere, og gør forhåbentlig aftenen en lille smule mere spændende, med den ekstra gave under træet. Og nu kommer ønsketræet til Frederikssund, hurra!

Nu kommer ønsketræet til Frederikssund

Jeg ved selv, hvordan det er ikke at have mulighed for at fejre jul som alle andre, og at undvære i en tid der er så fokuseret på at give og modtage.  Det har jeg tidligere skrevet om fx Her og Her. Derfor er jeg så glad for at kunne arrangere dette ønsketræ i gågaden i Frederikssund.

På fredag tændes træet, og borgmesteren fortæller lidt om ønsketræet. Det sker kl 17. Måske ses vi?

Du kan læse om ønsketræet der kom året efter dette lige her