Siden sidst

Har jeg set i øjnene at jeg måske har meldt mig til lidt for mange advents-byttelege? (4 med Instagram damer og veninder…så er der drengens pakkekalender og nevø og niece ligeså og ham hr mand. Fuck)


Købt udendørs julelys. Nu er jeg for alvor blevet en provinsfrue.


Været i biffen, OG både fået skideballe af chef-maistro i Sillebroens bif for at fotografere det forsvarsløse slik OG opdaget at der findes xl sugerør(!). Hvem skulle have vidst det..?


Købt en gigant kaktus i svigermors lokale lopoebazar. Enten går mine penge på stikkende planter eller adventsgaver.

Eller stof.


Kastet mig ud i at sy julefrokost kjole til mig selv. I velour. Optimistisk? Nej, det optimistiske er at jeg tænker den vil se nogenlunde sådan her ud:


Drukket varm cacao af mit Daryl krus som jeg fik af Laila. Jeg er vild med det!


Nærmest lært at morse efter at have set, at det var dét Daryls maniske blinken gik ud på i det nyeste afsnit af TWD – spejderlejr, I’M COMING!


Gjort et FANTASTISK loppescoop i den lokale genner – se nu lige en smuk fuglelampe!


Startet på et utal af serier, i håb om at noget kan distrahere mig i den uge af gangen jeg venter på nye afsnit af The Walking Dead. Lige nu er jeg i gang med Under the Dome, og synes at den er fremragende (men alle siger at den bliver dårligere?).

Tim synes at jeg er lidt en taber, og at jeg burde få mig en anden interesse. Hvad skal det nu betyde..! Bare fordi jeg ser TWD når jeg syr, når jeg skal sove og i en ledig stund på arbejdet. Jeg ser jo kun High lights – den ér jo desværre set…

Skriv et svar