Den gamle katte-dreng (eller Danmarks dyreste bastard...!) 

TWD feber – nørd eller ekspert?

Jeg er ikke blevet rigtig voksen endnu. Det bliver jeg indimellem mindet om, for til trods for at jeg både betaler terminer, forholder mig til rådighedsbeløb, henter barn i børnehave, prioriterer nødvendighed over fornøjelse, så er der bare så mange andre ting jeg hellere vil. Fx se The Walking Dead. Hele tiden. Og helst sammen med andre The walking dead fans!

The walking dead fans

 

Det skrev jeg vist også lidt om her.

The walking dead fans

Når jeg kobler af fra det dér voksen liv, gør jeg det gerne med en tlf i hånden. Så scroller jeg rundt på mit altid yndlings sociale medie, Instagram, og hashtagger løs på ting jeg interesserer mig for. Og der kan man vist roligt sige at Twd og Daryl hører med under;-)

Så jeg har – selvfølgelig – fundet nogle ligesindede at dele min passion med. Fire dejlige damer, som jeg småsnakker med om alverdens gak og gøgl vedrørende Daryl og co; en flok The walking dead fans!  Fx er det ret vigtigt at vide, at Abraham har været med i 90210, ik?

The walking dead fansPremiere på sæson 7

Vi havde for længst aftalt at skulle se premiere afsnittet af sæson 7 sammen, man er vel The walking dead fans to the bone, ik. Det var lidt udfordrende at finde en dato, så vi endte med at have to afsnit at springe ind i. Inden da ævlede vi, også om andet end omkredsen på Daryls overarm. Det var vildt hyggeligt, og jeg havde jo “kendt” dem længe.

I mit virkelige liv er det altid mig der laver personlige gaver til dem jeg kender – jeg ELSKER bare at få nogle retur. Og det er ig venskaber virkelig et effektivt udgangspunkt. For se nu lige her.

The walking dead fans
Laila (@myowninstaworld) var værtinde med stil. Lækkert oste pølsebord og top lækkert hjem, suk! Som om det ikke var nok at have støvsuget, ryddet op, arrangeret mad på tilfældigt lækkert miks af gammelt og nyt OG se top lækker ud. Så havde hun også nået at lave zombie survival kit til os OG en kop som JEG ELSKER!

The walking dead fansThe walking dead fans
Camille (der har det fine fine firma Tante Gorilla) er et af mine ældste IG bekendtskaber. Vi har en fælles kærlighed for at sy og upcycle tøj. Man kan have en idé om, hvordan folk mon er i virkeligheden – og Camilla er en af dem der var præcis som jeg havde forventet! I ved, den der type der ser mega-jeg-er-bare-tilfældig-lækker-i-mine-udtrådte-prikkede-Adidas-sko-boblende-latter-og-tykke-hår-der-vælter-ned-af-ryggen. Dem kender I godt, ik? Pisse irriterende og pisse skønne;-)

Hun er dygtig til at sy tasker – og jeg har fået min helt egen med “most girls cry over The Notebook I cry over The Walking Dead” citat på. Jeg glæder mig mega meget til at tage den i brug, men skal lige øve mig på det dér boblende udtryk som Camilla har;-) De prikkede sko har jeg allerede.

@betinen syr og syr og syr, hele tiden tror jeg? Når hun altså ikke trøster ét af sine fire børn eller flasher fine billeder fra det lille gule. Vi har sladret (en del) i PB på både ig og Facebook, man må jo ligesom holde sig opdateret ik…? Hun er en slags liberty dronning, og har været så sindssygt modig og sej at kaste sig ud i at leve af det under navnet @kar.mark

Hun havde taget toilettasker med, som vel egentlig er et af hendes varemærker. Den er skøn. Og fin. Skal lige overveje hvad der skal i den.

Christina kender jeg faktisk via vores lille nørde klub her. Og hun reddede min dag ved ikke at have taget noget med – ligesom mig, ha ha… Til gengæld havde hun perfekt pandehår og tatoverede Leo pletter på armen.

Ladies, jeg glæder mig til næste gang!! Det eneste der vil kunne spolere fornøjelsen, er hvis de vælger at tage livet af Daryl…! Vi er uden tvivl DKs største The walking dead fans!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gamle katte-dreng (eller Danmarks dyreste bastard...!)