For et år siden...

Vil du se mine parkerings-skills?

De er nemlig noget helt særligt;-)

Jeg fik kørekort sent, i en alder af 32, Alvin var en lillebitte skrigende prut, da jeg endelig bestod teoriprøven. Det var nemlig den der drillede. Køreprøven -og kørsel i det hele taget – har altid været helt fint. Men sådan bliver det vel også, når ens første kørsel bag et rigtigt rat, er fra en lille sidevej og ud på Ågade på Nørrebro.

Trods glade køreevner,  havde jeg ret meget ærefrygt for sådan et stort brummende benzin lugtende monster. Og med rette. De er jo ikke til at styre…


Således fik jeg engang parkeret vores guldfarvede Toyota sådan her – Wauw hva’! Du kan læse om det Lige her. Jeg skilter gerne med mine fiaskoer;-)

Jeg er åbenbart ikke så god til at afstandsbedømme, nej?

Min nuværende bil er jo ikke så stor, en lille fin Fiat 500. Den kan være de fleste steder, i modsætning til min mands Opel insignia stationcar, der fandeme er et kæmpe skrummel. Og umulig at parkere i fx Sillebroen..!

Alligevel kan jeg parkere den lidt fjollet indimellem. Som fx her

Der var vist al rigelig plads til at jeg kunne have bakket lidt… Men det er jo nemt nok for Tim at påpege EFTER jeg har stillet den fra mig.

Og i dag kom jeg til det igen

Heldigvis er jeg blevet en slags bonderøv, og herude på landet er der plads til ego parkeringer;-)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For et år siden...