En lort under puden...?! 

Velkommen til Frederikssund, Kirppu!

I dag åbner Kirppu her i byen. Jeg er ret vild med konceptet, og har skrevet om det både Her og Her.

Genbrug er bare så skønt, og rigtigt for både økonomi og miljø. Alvin er ligeså vild med konceptet, og ved udmærket godt hvad et loppesupermarked

Kirppu Frederikssund er. Så han behøvede ikke meget betænkningstid, da jeg spurgte om han ville med op i den nye butik.

Der var et hav af mennesker, og selvom vi  ikke kunne finde parkering og blev skubbet og mast til, så var det et hit!

Alvin fik lov at bruge 100kr, og fik en stak rigtig gode ting. Jeg fandt både til mig selv, og til mine byttemakker i ig loppeadvent. Et koncept jeg har startet på Instagram, hvor man bytter adventsgaver med en makker – konceptet er at det skal være brugte ting.

Her er lidt højdepunkter fra dagen:

Kirppu Frederikssund
Elvis tæppet synes jeg virkelig var cool! Men hvor jeg skulle placere det, dét aner jeg ikke.

Kirppu Frederikssund

I det hele taget synes jeg, at der var mange rigtig fine og gode ting. Dejligt! Der ligger i forvejen to loppesupermarkeder her i byen, det ene er ret godt, det andet er vist allerede snart på vej mod en nedtur. Og man kan indimellem se de samme varer blive slæbt frem og tilbage imellem de to butikker. Så bliver det lidt kedeligt.

Kirppu Frederikssund
Det skortede ikke på Chips og andre lækkerier, så køen på en halv time blev lidt nemnere for Alvin at håndtere.

Kirppu Frederikssund
Lidt af det vi kom hjem med:)

Kirppu Frederikssund

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lort under puden...?!