Smukke oktober

Husk det lige, ik…!

Jeg så lige nogen der spurgte på Facebook, om man burde spænde trampolinen fast – eller lade den stå, og krydse fingre for at den bliver stående. Ligesom vi gjorde første år her i huset.

spænd trampolinen fast
Mon det var en god idé?!

Det var i 2013, og vist nok under stormen  Bodil. Vi tænkte at det gik da nok.

Tim arbejdede længe i Næstved den dag, og jeg havde derfor hente tjansen. Jeg cyklede hjem med Alvin på cyklen. Et splitsekund efter vi var trillet ind på matriklen, fløj havestole og skraldespande rundt i indkørslen. Jeg ryddede de mest løjefaldende ting væk og ind i skuret, og fik kigget ud af Alvins vindue og fik øje på det dér. Shit oh shit.

Jeg ringede til Tim i vild panik, og løb derefter ind til naboerne. De kom straks assisterende, og bandt dyret fast til vores piletræer. Og dermed blev bæstet tøjlet.

Om vi siden har fastspændt den? Det tror jeg på..!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke oktober