Hverdagsfri, vimpelranke og ødelagte ruder

Scoop til vintergarderoben!

Så nærmer tiden for frost og kulde sig – forhåbentlig da! Der er ikke noget værre end en vinter fyldt med sjap og slud, æv.

Alvin slægter i dén grad sin mor på mht udelivet – det vil han helst bare gerne være fri for. Og så er det jo ekstra vigtigt at han er varmt klædt på. Han har aldrig taget sine vanter af, og efterladt dem i en halvvåd sandkasse udenfor. Han kom og ville have vanter på, så snart temperaturen var under 15 grader nærmest. Han er ikke noget skovbørnehavebarn, det er i hvert fald helt sikkert.

Jeg har tidligere købt overtøj på dba, i fin stand men brugt. Men i år skulle det være helt nyt, havde jeg besluttet.

Så sidste weekend gik jeg på dba, og trævlede kategorien for 4-6 årige drenges overtøj igennem. Og var så rimelig heldig.


Jeg fandt en helt ny Ticket to heaven jakke og et ligeså termosæt til 400kr.

Skibukser, lettere brugt, fra Reima Tec fandt jeg til 90kr.

Termosættet er lidt til den store side, så jeg vil forsøge mig med at sy et par, indtil det nye passer – hvilket nok først er engang til foråret.

Støvler købte jeg på lagersalg sidste år i foråret. Og så kunne han kun passe dem i tre uger – virkelig virkelig  træls. Så i år havde jeg besluttet mig for, at de først skulle indkøbes i sidste øjeblik. Så de passer mere end et lille øjeblik.

Jeg var så mega heldig at finde et par lækre læder Bundgård med uld foer, stadig i kassen, til 350kr. Ja tak.


Så jeg endte med at bruge 880kr på hans vintergarderobe – det er sgu da til at forholde sig til. Nypris på det hele samlet var 2400kr. Så kan jeg bruge resten af pengene på stof, ik?

Tilbehør i form af luffer og hue købte jeg på tilbud, lige inden foråret trådte ind, så man fik dem kastet i nakken nærmest. Og så har vi købt den sejeste Ninja turtle hue Hos denne dygtige dame – er den ikke bare fin?


Indlægget er i øvrigt ikke spor sponsoreret, men gid det var. Jeg er bare en sucker for gode genbrugsfund!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsfri, vimpelranke og ødelagte ruder