#derVarEngangIBudapest nr 2

Jeg nyder stadig minderne om den mini ferie jeg var på med min veninde, det var mega skønt og den smukke by har efterladt sig mange indtryk hos mig. 


Jeg er ikke så super pjattet med at vandre fra den ene turist attraktion til den næste, for der interesserer mig bare ikke særlig meget. Jeg vil meget hellere spadsere ud i byen, og suge indtryk og oplevelser til mig fra bybilledet. Sådan synes jeg man får mest ud af det. Men sådan har alle det jo ikke, og vi lagde derfor et par stop ind undervejs.

Det jødiske kvarter vil jeg klart anbefale at man besøger! Det er smukt og med flotte bygninger der tårner sig op med jødiske stjerner på. Vi spottede også et par jødiske børn og voksne, der kom gående igennem bydelen i klassisk jødisk tøj, det understregede lige stemningen.

Vejrer var helt vidunderligt da vi besøgte byen, 27 grader. Der var generelt i hele byen en lækker og urbansk stemning, men især i det jødiske kvarter fandt vi den ene lille summende mad-kunstner-musik oase efter den anden. Smukt dekoreret og meget i stil med vores Christiania, virkelig lækkert!


Jeg har indtryk af, at byen er meget kreativ og med nogle helt unikke tilbud. Der var virkelig meget gadeliv, og så god stemning hvor end vi kom hen. Det ene sted fik vi en snack, det næste en drink, så studerede vi deres håndlavede varer og nød alle lysene og lamperne.


Jeg var generelt meget positiv overrasket over både by og mennesker – de taler virkelig godt engelsk, og har bare en top lækker by der slet ikke matchede mine fordomme om hvad Ungarn er.


Jeg vil virkelig gerne besøge byen igen!!

Måske med hende her, hendes og min mand?