Vi ses, røvhuller!

Endelig blev det den 1 september, og Farida og jeg skrider til Budapest!

Vi fik den, synes vi selv, fremragende idé at forære hinanden flybiletter i fødselsdagsgave. Så nu ser vi frem til tre nætter på fire stjernet hotel INKLUSIVE SPA og med fusserne smækket op, og blommer i Madeira ved hånden (og dem kan Farida ikke lide, så jeg har dem heeeeelt for mig selv!). 


Vi fandt billetter til nærmest ingen penge og hotel ligeså, 1650kr skulle vi af med. Det kan man jo næsten ikke engang få en anstændig nu-slår-vi-til-Søren shoppetur for herhjemme.

Så nu sidder vi på flyet, og prøver at beslutte om vi skal starte med at drikke White russians eller strawberry daquiries når vi ankommer til byen.


Har du nogle tips til Budapest? Så stik mig dem lige da;-) Især shopping er vigtigt at vide noget om – jeg har en Forestilling om at de kan noget med håndværk; sådan noget med sirlige kniplinger og sjove uldne futsko. Og stof – kan man ikke købe billigt stof i Budapest?

PS nogen siger at min fly-tegning ligner en diller. Hvad siger du?

Skriv et svar