Pokemon go - så hjælp mig dog lige her...!

Vild med cirkus – og den dag Tim kunne have været cirkus artist

Indlægget er sponsoreret!

Jeg var i sidste uge med min lille familie i cirkus – Alvin har nået en alder hvor han jo ser og oplever ting på en helt anden måde, end bare for et år siden, og han glædede sig som en gal hele ugen op til vi skulle afsted. Vi havde inviteret farmor med, og det er så skønt at dem sammen, og den kærlighed de deler.

Cirkus Arena

Cirkus Arena

Cirkus Arena

Jeg selv husker cirkus som en stor oplevelse, da jeg som barn så det – husker især følelsen af sus i maven, når de svang sig rundt i trapez, dér oppe under teltdugen.

Den følelse fik Alvin vist også, især da hans favorit nummer stod på; de seje trampolin fyre og piger. De kunne virkelig nogle tricks med en trampolin, og Alvin var meget inspireret efterfølgende – faktisk allerede bagefter på gårdspladsen…

Cirkus er fantastisk – fyldt med traditioner og et bombardement af sanseindtryk! Den lille charmetrold Patrick Berdino shinede med så meget ægte cirkus ånd, at det var umuligt for nogle af hans kollegaer at følge med, og efterlade bare en anelse af det samme indtryk som han gjorde.

Cirkus Arena

Cirkus Arena

Det sjoveste var dog da Tim blev inviteret op af klovnen ha ha…! vi havde fået nogle gode loge pladser og sad meget meget tæt på arenaen. Tims eneste tørre kommentar til dét, da vi satte os, var “Ja hér er der jo risiko for at blive indblandet lidt for meget!” Han nægtede pure, trods klovnen gjorde et ihærdigt forsøg – jeg tror ellers at han ville have shinet som cirkus artist!

Her følger lidt billeder fra en herlig aften! Der er også lidt cirkus over den jakke jeg syede til Alvin sidste år, ik;-)

Cirkus Arena

Cirkus Arena

Cirkus Arena

Oplevelsen var stor, især for Alvin. Han elskede det hele! Mit hjerte var dog noget knuget da de store smukke elefanter dansede i ring, og udførte misundelsesværdige tricks – jeg troede at elefanter i cirkus var en saga blot, og har svært ved at se på dem, uden at tænke på hvor godt de har af livet på landevejen og alle de tricks de skal udføre. Min eneste anke er dét – og det er jo derfor nogle vælger at gå i netop Cirkus Arena; at elefanterne er med.

Der er store point for at lave aktiviteter for børnene i pausen Alvin var vild med rutche–hoppe-borgen. Billedet er taget inden forestillingen startede – der var stuvende fyldt da vi var derude igen i pausen.

Vi havde taget madpakke med, men aftensmaden for Alvin den dg blev popcorn og cola – som det sig hør og bør i cirkus! De slunkne og triste rugbrødsmadder kom derfor med hjem igen. Alvin sov som en sten den nat, og har talt meget om cirkus efterfølgende – det nyeste er et Ninja turtle cirkus nummer, som han udfører – måske Cirkus Arena skal have det med næste år?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pokemon go - så hjælp mig dog lige her...!