Kirppu - sælg dine gamle sager eller gør et kup!

Fredag i hjemmesyet kappe og superhelte bukser

Alvin er meget begejstret for superhelte, ligesom de fleste andre drenge på hans alder.

Jeg har derfor syet et par leggings til ham ud af en undertrøje jeg fandt i Kirppu. Den kostede en tyver, og virker som om den er nærmest ubrugt. Først tænkte jeg at sy en trøje til ham, men motivet var for stort, og han mangler faktisk slet ikke hverken t-shirts eller trøjer – så det blev til et par leggings i stedet – Alvin vil jo helst ikke gå  andet. Det kan du i øvrigt læse meget mere om lige her, hvor jeg både fik hug

hjemmesyet kappe og applaus for min dreng i leggings – jeg er ligeglad hvad han går i, tænk at det betyder så meget for andre?!

De endte med at se sådan her ud, og både dreng og moren er tilfreds med resultatet.

Kappen har jeg også syet – den er i lyseblå og gul satin, og med et stort A og lyn bagpå, som en ægte superhelt. Af uforklarlige årsager skulle den være helt krøllet sammen da billedet skulle tages, og ansigtsudtrykket være bistert og barskt.

Jeg tror at Alvin har haft en super-fantastisk dag i børnehaven:)

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirppu - sælg dine gamle sager eller gør et kup!