Vind billetter til Cirkus Arena

Indlægget er sponosreret

Nu er sommerferien for alvor sat ind i Danmark, med alt hvad det indebærer; vaffelis, sommerhus, billeder på Facebook og Instagram af glade sommerbørn og mangel på sol og varme – alt er som det plejer….

Vi skal igen i år bruge det meste af vores ferie i Danmark, og er allerede nu begyndt at tænke over hvad vi skal bruge tiden på – for den skal nok ikke tilbringes på stranden, æv!

Én af de ting vi skal, er en tur i cirkus – nemlig Cirkus Arena. De har inviteret os i cirkus, og jeg er så heldig at få lov til at forære 2*2 billetter væk til andre cirkus glade familier, der også gerne vil fylde regnvejrsdagene ud med lidt magi.


Jeg glæder mig helt vildt til at opleve Cirkus Arena, som har fornyet genren lidt ved at have kendte og elskede figurer i front – Bubber har fx i 7 år været sprechstallmeister – det er da ret sjovt. Det når jeg jo desværre ikke at se, da det var i 90´erne han brillerede i Cirkus Arena. Selvom Bubber bliver mobbet af Dybvad, så synes jeg altså stadig at han er ret skøn;-)

Til gengæld kan vi se frem til at lade os underholde af cirkus trioen Patrick Berdino, Sara Maria Franch-Mærkedahl og James Sampson – mon ikke de kan skabe en fantastisk stemning også?!

“Mød ‘Vild med cirkus’-trioen, der forener showbiz, musikoplevelser og cirkustraditioner. Og glæd dig til en vild cirkussymfoni af verdens hurtigste jonglør fra Moulin Rouge, ‘Vild med dans’-ballet, en euforiserende lasermand, vild trampolinleg og selvfølgelig en masse skønne og dejlige cirkusdyr. Cirkus uden dyr er nemlig som en himmel uden stjerner. Årets ‘Vild med cirkus’-forestilling er heldigvis spækket med både dyr og stjerner.”


Vil du være én af de heldige to der vinder billetter til Cirkus Arena, så læg en kommentar herunder om hvor du kunne tænke dig at se Cirkus Arena optræde – deres program finder du lige her.

Vil du have yderligere vinderchancer, så følg bloggen og kommentér også på bloggens facebook side og på Instagram .

Følg gerne bloggen på Bloglovin

Jeg trækker en vinder på lørdag d. 9/7

Held og lykke!

17 comments / Add your comment below

 1. Det ville være fantastisk at komme i cirkus. Farum, Allerød eller Værløse ville passe os fint, men kører gerne for at få denne oplevelse ???

 2. Åh, jeg ville elske at kunne tage Alda med i cirkus i Næstved. En tur bare hende og jeg, mens far passer lillebror ☺️

 3. Åh hvor lækkert. Cirkus er = sommerstemning….uanset vejret. Vores børn ville elske det. Og Roskilde er nok det nærmeste for os. Nu krydser jeg alt hvad jeg kan.
  K.h.
  Christina

 4. Ej hvor lækkert hvis man vandt cirkus billetter???
  Vi bor i Havdeup og vil gerne se Forestilling i nærheden (ved ikke præcis hvad der er?).

  Kh Terese

 5. En date er måske i sigte! Hvis jeg vinder vil jeg tage manden min med enten når de spiller i Værløse eller Farum hhv den 27 el 28 juli 🙂
  Selvom klovne kan være nok så skræmmende syntes jeg at arena plejer at have nogle gode klovnenumre ?

Skriv et svar